Strona główna » Tomasz Kłos obejmuje funkcję Sekretarza Zarządu Organizacji Zakładowej OPZZ Konfederacja Pracy

Zgodnie z ustaleniami Zebrania Założycielskiego z dnia 3 lica 2019 r. oraz zapowiedzianą w czerwcu 2020 r. ostateczną rezygnacją Radosława Kanieckiego z funkcji Członka Zarządu Organizacji Zakładowej zebrany w dniu 7 października 2020 r. Zarząd Organizacji podjął decyzję o uzupełnieniu swego składu.

Działając na podstawie § 19 Statutu Ogólnopolskiego Pracowniczego Związku Zawodowego Konfederacja Pracy Zarząd Organizacji Zakładowej powołał na funkcję Sekretarza Zarządu Tomasza Kłosa.

Tomasz Kłos jest członkiem naszej organizacji od stycznia 2020 r. W Solarisie pracuje od 2008 roku na stanowisku montażu instalacji pneumatycznej.

Koledze Tomkowi życzymy sukcesów w pracy związkowej, natomiast koledze Radkowi Kanieckiemu serdecznie dziękujemy za jego pracę i wkład w rozwój organizacji w szczególności w pierwszych – najtrudniejszych miesiącach naszej działalności.